2012. április 29-én került megrendezésre Békésen a Kecskeméti Gábor Kulturális Központban az "Én hangom" énekverseny döntője.
A megmérettetésre 19 versenyző jutott be a selejtezőt követően . A versenyre Békés megyén kívül számos településről érkeztek jelentkezők, akik a népes számú lelkes közönség és a zsűri elé állhattak. 
A zsűriben nem kisebb személyek voltak megtalálhatóak, mint D. Nagy Lajos - a 30 éves Bikini együttes frontembere, Pély Barnabás zenész, Subosits Tamás esztéta, Molnár László a Musical Színház igazgatója, Steinkohl Erika színésznő,   a Vastag testvérek, Varga Viktor, Izsó Gábor Békés város polgármestere, Pocsai Ildikó zenetanár, Bagoly László a békési zeneiskola igazgatója, és még sorolhatnám a szakma kiválóságait. 
A közönség színvonalas előadásoknak tapsolhatott. Nem kisebb előadók egy-egy zeneszáma csendült fel, mint Lady Gaga, Linkin Park, Ruzsa Magdi, Szandi, de hallhattuk Beyoncé dalát a Crazyt, valamint a Pocahontasból és Chicagó musicalból is hallhattunk részleteket.
Első helyen Csatári Fanni végzett 107 ponttal, aki a Valami Amerika című filmből énekelte a "Magányos csónak" című számot, átütő sikert aratva.
A 2. helyen Tóth Katalin, míg a 3. helyen a békésiek kedvence Rácz Renáta végzett.
A harmadik helyezett hajdúszoboszlói, a második fonyódi, míg az első helyezett gyopárosi és dánfoki hosszú hétvégi pihenést nyert, Az első helyezett három zeneszámos demo cd elkészítésére jogosult.
Az eredményhirdetés előtt Péli Barnabás, valamint a Vastag testvérek adtak elő egy-egy énekszámot a közönséget is bevonva.
A sikeres rendezvény, mely mára már kinőtte magát, - a tervek szerint 2013-ban is megrendezésre kerül.