Mottó:"...közös munkával egy környék, egy helység vagy egy régió lakossága képes legyen olyan tevékenységek kezdeményezésére, levezetésére és fenntartására, amelyekkel javítja saját helyzetét és nagyobb lehetőséget teremt Ön-Maga számára, hogy saját gazdasági jólétét meghatározza (Gary B. Hansen)


A Zöld Planéta Kft Franchise Cégcsoport közvetítő portálja létrejöttének oka: elsősorban hídnak lenni a társadalomban, összekötő kapocsként működni a lakosság, az önkormányzat, a civil szervezetek és a vállalkozók között., az az megvalósítani a közösségi összefogást!
A második ok: a módosult törvényi szabályozás, mely 2012. januárjában került elfogadásra és áprilistól kezdődően az építő iparban mérceként működik. Ha valaki nem ennek alapján építtet-, valamint hajtja végre a rábízott munkát, mindkét fél bírságra számíthat.
Ebből kifolyólag született meg portálunk, hogy segítsük az országot a „tiszta” és hatékony együttműködés létrejöttében, illetve a világos, hatékony, átlátható és rugalmas kommunikáció érdekében.
A velünk partnerként működő vállalkozások a jogi szabályozás teljes betartása mellett végzik el a rájuk bízott munkát, korszerű módon, határidőre.
Várjuk a lakosság, az Önkormányzatok és civil szervezetek jelentkezését, akiknek szolgáltatásainkra igényt tarthatnak..
Bővebb információért, valamint regisztrációért kérem írjanak: kozvetitoportal@gmail.com email címre, vagy hívjanak a 0670/322-0857-es telefonszámon.