Forró nap és forró éjszaka a Körf első napján

Megnyitotta kapuit csütörtök délben a Körös Körül Ifjúsági fesztivál Pósteleken. A rendezvény buszjáratával azóta is tömegesen érkeznek a szórakozni vágyók.

A nappali hőség elől a több száz fesztivállakó árnyékba és a nyilvános tusoló alá menekültek, de ahogy a nap süllyedt, emelkedett a hangulat és úgy lettek egyre többen a színpadok előtt.

A Beol.hu nagyszínpadon a Grand Mexican Warlock és a Nemjuci tüzelte tovább az egyébként sem hűvös közönséget, s a Subscribe, Belga és Naga fellépésekor a hangulat tetőfokára hágott.

A Sinus sátorban az elektronikus zene feltörekvő titánjai, mint Sanki, Biocrack és Dst után a műfaj igazi klasszikusai, Dj Ren és Palotai pörgették a lemezeket.

A fesztivál építőtábor alatt tető – vagyis vászon – alá hozott kisszínpadon a József Attila Kör vonultatta fel a kortárs irodalom nagyjait, majd az alternatív zenét játszó muzsikusoknak adták át a színpadot.
http://youtu.be/1uVyAeKFRBI

A Körös Körül Ifjúsági Fesztivál második, pénteki napján elsöprő sikert aratott a tizenegy tagú Irie Maffia koncertje, majd rögtön utána a The Carbonfools.

A KÖRF második napját felfrissítette egy kellemes délutáni zápor, ami után a közönség még lelkesebben tódult az Irie Maffiára, akik a fesztivál teljes közönségét a színpad elé csábították. A tömeg szinte egy emberként mozgott a hatalmas bulit csapó zenekar koncertjére. A Sinus sátrat Dj Ludmilla zenéje töltötte meg közönséggel, ami nem csoda, hiszen a breakbeat nagyasszonya nem ma kezdte a lemezek pörgetését. Minden szónál többet mond viszont rövid videónk: http://youtu.be/urg0MFTgyNA