A feltöltéshez adminisztrációs jog kérhető: 

A adminisztrációs jogi kérelmetekben írjátok meg, hogy mely megyei portált szeretnétek tölteni: programokkal, hírekkel, sporteseményekkel, beszámolókkal. Egyáltalán azzal, ami a megye, a településetek vagy éppen az ország közvéleményét érdekelheti. 




Felügyeleti szerv:
Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25.
Telefonszám: (+36 1 457 7100) Web: www.nmhh.hu
   
  Az oldalt a Pólus Kulturális és Sport Egyesület üzemelteti. 

Szerkesztőink önkéntesek és csak a saját baráti körük szórakoztatására osztanak meg cikkeket ezen az oldalon. Senkinek semmilyen anyagi támogatással nem tartozunk szolgáltatásaink igénybe vétele miatt. Minden szerkesztőnk a saját maga által megosztott cikkekért vállal felelősséget, amik egy esetleges jogi ideológiai váltás után is az oldalunkon marad. ez okból kérnék minden szerkesztőt, hogy csak olyan cikkeket osszanak meg oldalunkon, aminek szerzői jogáért képesek vállalni a felelősséget. 

A Magyar Pólus Online senkivel és semmilyen körülmények között nem köt gazdasági szerződést, hiszen erre sem jogi, sem gazdasági lehetősége nincsen. Bármilyen az oldalunkat lejárató és támadó kampánnyal szemben jogi lépéseket teszünk a hatályba lévő új alaptörvényt véve figyelembe. Ezen felül bármely médiapartnerünk zaklatása szintén jogi felelősségre-vonást hoz maga után.