Papp Mária és Patkás Irén közös kiállítására hívogatjuk az érdeklődőket, amely 2012. október 31-ig lesz látható a Pándy Galériában.

Két hölgy, egy közös világ. A nyár hangulatát idéző képeik egy hónapon át díszítik az aula falait. A kiállítás megtekinthető a Békés Megyei Pándy Kálmán Kórház Igazgatási épületének aulájában 2012. október 31-ig, 8-16 óráig.

Gyulán születtem 1956-ban. Iskoláimat ebben a városban végeztem. Általános iskolás koromban nagyon szerettem rajzolni, festegetni. Életem során viszont nem volt igazán lehetőségem gyakorolni. Majd 2008-ban találtam rá a Gyulán működő József Dezső alkotókörre. Több művésztáboron, szabadegyetemen vettem részt társaimmal. Barátnőimmel sokat jártunk a természetbe festeni. Számomra sok örömöt, kikapcsolódást jelent ez a tevékenység.

Gyulán 18 éves korom óta élek. A festészettel 2001-ben kerültem közelebbi kapcsolatba. Mindig szerettem a természetet, most lehetőségem nyílt arra, hogy képeimen keresztül bemutassam a szépségét, sokszínűségét. Minden évszaknak meg van a varázsa, most főleg nyári témájú festményeimet hoztam el megmutatni a közönségnek.