Eleki gólözön, a Gádoros bánta, éllovas a Mezőkovácsháza.

Csorvás—Lökösháza 1—0 (1—0)
Csorvás, 80 néző. V.: Farkas Cs. Csorvás: Maczák — Varga A., Babinyecz, Mátyus, Szatmári I., Simon N., Papp R., Kecskeméti, Kaszai N. (Koszna), Szatmári B. (Szemenyei), Ivanics (Nagy R.). Edző: Gyimesi András. Lőkösháza: Fogarasi — Szűcs (Kotroczó), Baráth, Kontró, Domsik, Rung (Balázs), Tomonicska, Bálint, Rotár (Molnár), Mittnacht, Kacsala (Fekete).
Edző: Varga István. A vendégcsapat agresszív, olykor durva első félidei játékához nehezen tudott alkalmazkodni a Csorvás. A legjobb pillanatban megszerzett vezetés a második félidőre azonban megnyugtatta a hazai csapatot. A hazai együttes taktikus és fegyelmezett játékkal megérdemelten szerezte meg sorozatban negyedik győzelmét, megőrizve tavaszi százszázalékos teljesítményét. G.: Kaszai N. 44. percben. Jó: Papp R., Simon N., Szatmári, Maczák, Babinyecz, Mátyus, ill. Szűcs, Kacsala, Fogarasi.
Gyimesi András: — A sport egyik legfontosabb eleme „mindenáron győzni”, nekünk ez ismét sikerült, ezért gratulálok csapatomnak. Varga István: — Ez már a negyedik mérkőzés, amikor nem azonos mércével mérnek bennünket.
Kaszai Károly

Mezőkovácsháza—Békésszentandrás 3—1 (1—1)
Megyei II. osztályú labdarúgó-mérkőzés. Mezőkovácsháza, 100 néző. V.: Csatári. Kiállítva: Steigler (Békésszentandrás, szándékos buktatásért) az 55. percben. G.: Balázs J. a 26., Bozsár a 67., Balázs T. a 78., ill. Lovas A. a 30. percben. Jó: Balázs J., Balázs T., Bozsár, Marjai, Holecz, ill. Borgulya, Kovács N., Rácz R., Ugrai.
Ölei Dezső: — Nehéz mérkőzésen egy jól játszó csapat ellen sikerült nyerni, jó hozzáállással. Pisont András: — A kiállításig nagyon jól játszott a csapat, sok helyzetet dolgozott ki, ám a kihasználásukkal hadilábon állunk. A Kovácsházának egy emberelőnyt nem lehet adni, ami be is bizonyosodott.
Szabó Lajos

Békés—Doboz 3—4 (2—3)
Békés, 200 néző. V.: Pogonyi. G.: Kardos a 7., a 80., László a 36., ill. Sztojka Zs. a 19., a 27., az 59., Váczi J. a 40. percben. Jó: Kardos, László, ill. Wágner, Huszár K., Huszár A., Szigeti J., Sztojka Zs.
Bíró Péter: — A remekül kontrázó doboziak megérdemelten vitték el a három pontot. Ilyen játékkal nagyon nehéz dolgunk lesz a hátralévő mérkőzéseken. Elismerésem az ificsapatunknak újabb győzelméhez. Jó játékvezetés. Hrabovszki Ákos: — Nem hisznek bennünk a megyében, de épp elég, hogy a szurkolóink és mi saját magunkban bízunk. Kontráink „feküdtek” a nagyon jó erőkből álló fiatal békési csapat ellen.
B. P.

Dévaványa—Újkígyós 4—0 (4—0)
Gyomaendrőd, 100 néző. V.: Bálint A. G.: Molnár J. a 7., a 35., Ungi a 23., Szalai a 29. percben. Jó: Adamecz, Molnár J., Kálai, Ungi, ill. Séllei Á., Szarvas, Kincses.
Tagai Attila: — Az első félidei jó játékunk után a másodikban érthetetlenül visszaesett a játékunk, ettől függetlenül magabiztosan nyertünk. Zsiros György: — Az eredmény hűen tükrözi a két csapat közötti különbséget.
Papp Sándor

Battonya—Kétegyháza 1—1 (0—0)
Battonya, 100 néző. V.: Sándor I. G.: Kindel (öngól) a 80., ill. Kajári a 89. percben. Jó: Joarza, ill. Számel, Cioncioiu, Kajári, Bozsó A.
Zsóri Zoltán: — Nem vagyunk kilencvenperces csapat, edzés nélkül még ezen a szinten sem lehet futballozni. Amíg mi dominálunk, el kell dönteni a mérkőzést. Ma is csak helyzetekig jutottunk. Bélteki János: — Ilyen hozzáállással talán sikerül a bennmaradás. Megérdemelten szereztünk egy pontot.
Lukács István

 Elek—Gádoros 12—0 (7—0)
Elek, 110 néző. V.: Baráth. G.: Puporka a 4., a 8., a 32., a 38., a 72., Rostás a 24., a 44., Lázok a 43., a 62., Oláh a 88., Boruzs a 74., Gyulai a 88. percben. Jó: Puporka, Rostás, Szombati, Gyulai, Lázok, Boruzs, ill. Szilágyi V.
Mikulás Mihály: — Megérdemelt győzelmet arattunk még ilyen arányban is a végig sportszerűen küzdő gádorosi csapat ellen.
Szkalonai Zsolt: — Innen már csak felfelé vezet az út.
Hotya Mihály

Vésztő—Sarkad 2—1 (1—0)
Vésztő, 200 néző. V.: Győri. G.: Vámos A. a 43., az 57. percben. Jó: Rábai R., Papp Zs., Vámos A., Bali, Horváth P., ill. Boros, Soós, Erdei, Kurta László.
Balogh István: — Egyenlő erők küzdelme, a szerencsésebb csapat nyert. Kocsis Zoltán: — Két jól képzett csapat küzdelméből a helyzeteket jobban kihasználó hazaiak sikeresebben jöttek ki.
Buzgány József

Csanádapáca—Bucsa 1—1 (1—0)
Csanádapáca, 90 néző. V.: Szűcs Zs. G.: Zsíros a 41., ill. Bujdosó a 72. percben. Jó: Takács, Zsíros, ill. Lázók A., Tarjányi, Tóth K., Földi.
Kormányos Antal: — Gyenge színvonalú mérkőzésen nem játszottunk jól. Egy játékvezetői műhiba miatt nem nyertünk. Bujdosó Attila: — Sportszerű, küzdelmes mérkőzésen igazságos döntetlen született.
n Szikora Pál

Ifjúságiak: Mezőkovácsháza—Békésszentandrás 3—3, Békés—Doboz 3—1, Dévaványa—Újkígyós 7—1, Battonya—Kétegyháza 5—1, Csorvás—Lőkösháza 7—0, Elek—Gádoros 11—0, Vésztő—Sarkad 2—3, Csanádapáca—Bucsa 1—1.