Egy vízzel teli kukába esett és megfulladt egy másfél éves kisfiú csütörtökön Kunágotán. A családi ház udvarán történt tragédia körülményeiről az édesanya beszélt a Borsnak.
Nyolc- és ötéves testvérei is gyászolják azt a mindössze másfél éves kisfiút, aki csütörtökön az udvarukon álló vízzel teli kukába esett és megfulladt. Bár a helyszínre mentőhelikopter, valamint mentőautó is érkezett, a gyermek életét nem sikerült megmenteni. A rendőrség gondatlanságból elkövetett emberölés miatt nyomoz, az édesanya a Borsnak beszélt a baleset körülményeiről.

A faluban mindenki csak jót mondott a háromgyerekes családról. Mint kiderült, az édesapa a mezőgazdaságban dolgozik, az édesanya otthon van a gyerekekkel. Csütörtökön dél körül is otthon volt, főzött, amíg a kicsik az udvaron játszottak. A vízzel teli kukát vakoláshoz készítették elő. A kisfiú, aki imádta a vizet, egy kis széket tologatott az udvaron, de aztán egy hordóval kezdett játszadozni. Valószínűleg felmászott rá, és egyensúlyát veszítve fordulhatott bele a mély vízbe.

A gyerekek már bementek a konyhába, amikor a nagyobbik újra kiment. Ő vette észre, hogy mi történt. Az anya azonnal kiemelte a vízből a fiút, és elkezdte lélegeztetni. Bár a háziorvos a közelben lakik, és a helyszínre mentőhelikopter és mentőautó is érkezett, már nem tudtak rajta segíteni.

Az édesanyának és nagyobbik lányának, aki szemtanúja is volt a történteknek, pszichológus segít feldolgozni a tragédiát.