Részegen vezetett, parkoló autónak ütközött

Vádemelést javasol a rendőrség egy férfi ellen, aki ittasan vezetett és nekiment egy álló autónak Dévaványán. A baleset után elment a helyszínről.
Dévaványán, a Széles utcán szeptember 17-én 17 óra körül egy személygépkocsi vezetője járművével nekiment egy álló autónak. A parkoló kocsiban benne ült az utas, a vezető pedig kiszállt és éppen a csomagtartónál állt. Az ütközésben egyikük sem sérült meg.

A balesetet okozó autó vezetője kiszállt a járművéből és elment a helyszínről, a pakoló kocsi tulajdonosa értesítette a rendőrséget. A Dévaványai Rendőrőrs rendőrei egy órán belül kiderítették, hogy ki vezette az álló kocsinak ütköző személyautót. 

A dévaványai férfinál az alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért mintavételre előállították. A büntetőeljárás során kirendelt igazságügyi orvos szakértő megállapította, hogy a 60 éves dévaványai T. S. ittasan vezetett. A rendőrök elvették a vezetői engedélyét.

A Szarvasi Rendőrkapitányság a férfi ellen vádemelést javasol. A 2016. december 19-én lezárt nyomozás iratait a rendőrség elküldte a Szarvasi Járási Ügyészségre.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések