Kormos Mihály váltja Alberto Salomonit a BRSE kispadján

A Békéscsabai Röplabda SE vezetése váltásra szánta el magát a közelgő bajnoki elődöntőket megelőzően – olvasható a csapat hivatalos oldalán. A klubmenedzsment álláspontja szerint a szezon előtt meghatározott célkitűzések eléréséhez, így a bajnoki cím megvédéséhez váltásra van szükség.
A megoldást házon belül találta meg az egyesület, hiszen felkérte a szakmai igazgatóként dolgozó Kormos Mihályt, hogy az idény végéig vegye át a felnőtt csapat irányítását.

A BRSE ezúton is köszöni Alberto Salomoni munkáját, akivel a szezon során megnyerte a MEVZA Cup sorozatot az együttes, kinek további pályafutásához sok sikert kívánunk – olvasható a bejegyzésben.

Kormos Mihály a BRSE történetének első két bajnoki címét szerző szakember az elmúlt években a klub utánpótlás nevelésének megreformálásán és a Békéscsabai Röplabda Akadémia előkészítésén dolgozott, de rálátása volt a felnőtt együttes munkájára is. A stáb összetétele nem változott, azt másodedzőként Leiszt Máté és statisztikusként Antonio Ferrari alkotja.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések