Súlyosan megsérült a motoros rendőr

Baleset, elfogás, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak, szabálysértési őrizetbe vétel és ittas járművezetés gyanúja miatt történt rendőri intézkedések az elmúlt 24 órában Békés megyében.
Gyulán, a Béke sugárúton, 2018. június 15-én, 15 óra 30 perc körül összeütközött egy motoros rendőr és egy személygépkocsi. A balesetben a rendőr súlyosan megsérült.

A Szarvasi Rendőrkapitányság rendőrei 2018. június 15-én elfogtak egy budapesti nőt, akit a Békéscsabai Rendőrkapitányság lopás vétség miatt körözött. Az 58 éves nőt előállították és gyanúsítottként kihallgatták.

Fenyegette és szidalmazta a helyi szociális központ munkatársait egy férfi 2018. június 15-én, Békésen. A központ dolgozói családlátogatásra érkeztek a férfi házához, ő azonban agresszíven viselkedett velük, így nem tudták elvégezni a munkájukat. A rendőrök a 22 éves férfit előállították a Békési Rendőrkapitányságra, ahol közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett miatt eljárás indult ellene.

Békésen, a Piac térről, 2018. június 15-én, 9 óra után néhány perccel előállítottak a rendőrök egy férfit. Személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy a rendőrség 2018. augusztus 17-éig eltiltotta a járművezetéstől. A Békési Rendőrkapitányság a 21 éves békési férfit járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vette és a rendőrkapitányság munkatársai három napon belül bíróság elé állíthatják.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrjárőrök 2018. június 15-én, 9 óra 45 perc körül Körösladányban, az Alkotmány utcában. Egy személyautó vezetőjénél alkoholfogyasztást jelzett a szonda, majd további két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját. Ezután, 12 óra 30 perc körül Mezőberényben, a Vasút utcából állítottak elő a rendőrök egy személygépkocsival közlekedő nőt. Nála is pozitív értéket mutatott az alkoholszonda, ezért mintavételre és orvosi vizsgálatra vitték. A rendőrök mindkét járművezetőtől elvették a vezetői engedélyüket és büntető feljelentést tettek ellenük.

Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések