Ismét vadonatúj műsorszámokkal látogat el Békés megyébe a Richter Flórián Cirkusz. Full Adrenalin című műsorukat Békéscsabán szeptember 26–30-án láthatja a közönség.
A Békés megyében még soha nem látott produkcióik izgalmas jeleneteket és pazar látványvilágot ígérnek. Műsorukba visszatér a Brazíliából származó Diorios motoros csoport, akik új világrekordot mutatnak be, ezúttal hat motorral. Richter Flórián a magyar cirkusztörténet egyetlen Monte Carló-i Ezüst és Arany Bohóc díjasa vadonatúj számmal, holland frízek és arab telivérek szabadidomításával jelentkezik. Richter Kevin pedig világrekordot ír: összesen 20 lóval együtt lesz látható.


Továbbá egzotikus állatok kavalkádja érkezik Szandrával, a cirkusz kabalaelefántjával, valamint a Navas testvérek szaltóznak a halálkeréken, tíz méter magasban. Szebasztián és Krisztina – a villámgyors átöltözés mesterei – több év után áll újra magyar közönség elé, és a nagy nevettető, az olasz származású Davis Vassalo a plafonon járva mutat majd be humoros jeleneteket.

Békéscsaba, Sportcsarnok mellett

Szeptember 26–30.
Szerda: 18.00
Csütörtök: 18.00
Péntek: 18.00
Szombat: 15.00; 18.00
(Nyílt nap 10.00–11.30)
Vasárnap: 11.00; 15.00

Az előadás 2 – 2 és fél óra hosszú, egy 20 perces szünettel. Az időpontok előre nem várt események miatt (pl. rossz időjárás) változhatnak.

Naprakész információkért keresse fel Facebook-oldalunkat!